duminică, 24 iulie 2011

S-o prapadit Amy...

Nimic nou, stiu. Ati aflat deja cu totii din presa. Dar nu despre faptul ca a murit vreau sa vorbesc. Nici despre cum, si de ce...
Ci despre cat de multi gandesc "mare branza, a murit o drogata".

Suntem 6 miliarde. De-a lungul timpului s-au nascut si au murit sute, mii de miliarde de oameni.
S-a nascut doar cate unul din fiecare dintre noi. Toti am avut sansa noastra sa aducem ceva in lumea asta ce nu a mai adus nimeni inainte.
Si totusi, doar un procent infim o fac.
Amy a fost una dintre acei oameni care a adus ceva in plus. Da, n-a facut fata. Da, s-a drogat, a baut, a fumat. N-a fost suficient de puternica sa se ridice cand a cazut.

Dar ea, de acolo din suferinta, din mizeria si intunecimea ei, a avut forta sa creeze ceva ce face frumosul din noi sa vibreze.

Voi, cei care spuneti "da-o dracu de drogata!" ce-ati facut cu viata voastra?

6 comentarii:

 1. Afirmativ zapacila ! Ai toata dreptate din lume ! Take care pe acolo !

  RăspundețiȘtergere
 2. Dragos, aici am 8 aerodroame. Dar ploua 2 din 3 zile. Ce ne faceeeeem?

  RăspundețiȘtergere
 3. La fel s-a spus si de Janis Joplin dar ramine singura femeie care a reusit sa ajunga in top intr-o lume interzisa femeilor,Amy a facut din punct de vedere muzical enorm la cei 27 de ani,dar cei care o iubeau cu adevarat ar fii avut grija de,ea l-ar fii inchis pe porcul ala cu care a fost,un profitor si un gunoi,pacat de ea,oricum vocea inconfundabila va ramine,adio AMY FOREVER LOVE YOU.

  RăspundețiȘtergere
 4. "Dovada că suntem un popor de ţărani: starurile noastre rock mor de supradoză cu insecticid."

  RăspundețiȘtergere
 5. in ultimii ani, sinuciderea o vad diferit.
  Sunt oameni care nu fac fata vietii. Si asta este apanajul nu numai saracilor, ci si oamenilor inzestrati de Dumnezeu: greutatile le sunt prea mari. Asa ajung multi sa isi innece neputinta si sa se ascunda in pastile,droguri, mancare, alcool, fumat, etc (adictii). Limita dintre viata si moarte este subtire, la ei e si mai subtire.....
  Nu stiu daca noi, cei din jur putem sa ii salvam. Putem sa intindem un zambet, un umar, o batista celor din jur care au componente-manifestari de "addiction".

  Fiecare om are groapa lui de potential, cei mai multi reusesc sa iasa din ea.

  RăspundețiȘtergere