duminică, 26 august 2012

Sa cante corul!

Am facut-o si pe-asta! Fusai la Red Hot Chili Peppers la concert.

Da, aciulea, peste gard pe langa Koln (tre' sa instalez naibi diacriticele!). Adicatalea mai exact pe stadionul Schalke 04, Veltins Arena. Bine, de fapt a fost un festival cu mai multe trupe, printre care si Placebo, dar habar nu am cine a mai cantat ca nu m-a interesat si oricum nu i-am mai prins.
Bai fratilor, daca nu v-ati luat bilete, luati-va!
Nu stiu cum o sa fie la Bucuresti, dar avand in vedere ca la Under the Bridge a cantat tot stadionul (care are capacitate de 60.000 de scaune, si era plin si pe gazon), iar romanii nu pot fi mai constipati decat nemtii, banuiesc ca o sa fie absolut bestial. E o senzatie!

(Vezi linkul:  Cor de 60.000 de oameni)

Alte chestii interesante:

1.creca jumate de stadion era incaltata in conversi


2. Am reusit sa pozez doua nemtoaice tipice (cea din dreapta era la vreun metru opzeci)















3. Cand am plecat nu ne-am putut urca in primul tren inapoi. Al doilea arata asa: (ne-am aburcat intransul). Cea mai misto faza a fost ca, atunci cand a oprit in statie era aproape gol, iar toaleta care poate fi vazuta partial in poza din stanga jos era ocupata de un biet crestin care in mod evident nu stia de concert. Cand a deschis usa aproape ca s-a pravalit vagonul peste el, si la propriu si la figurat. Nu vreti sa stiti ce fata a facut! Monumental.


 4. La bis Flea a intrat pe stadion mergand in maini. N-am apucat sa fac poza.

2 comentarii:

  1. buna.te rog,nu ma injura deoarece vorbesc pe langa subiectul p[ostat de tine.sunt medic specialist orl,de vreo 9 luni de zile lucrez la o clinica privata pe un salariu mizerabil de 1200 roni.mi-am zis ca mi-a ajuns cutitul la os.vreau sa emigrez si eu,inca nu m-am decis daca in germania sau intr-o tara nordica.ma sperie limba.am ceva carti de specialitate in limba germana,dar imi e frica de faptul ca e posibil sa nu o pot invata.spune-mi te rog,legat de limba cum ti-a fost?cu ce ochi vad nemtii medicii romani?

    RăspundețiȘtergere