marți, 10 ianuarie 2012

Cyborgs

De-abia ma trezesc dimineata. Desi recunosc ca e mai fain de cand ziua incepe la 6.20 si se termina la 12-1 noaptea, mi-e din ce in ce mai greu sa ma trezesc. Dimineata sunt zombie, si acum ca m-am tuns tre' sa-mi fac si freza in fiecare dimineata ca deh!, sunt doamna. Neah, de fapt tre' sa-mi fac freza ca necoafata arat ca Haplea.

Gatesc escargoti. Vorba vine ca-i gatesc, sunt deja facuti, ii pui la cuptor si gata, in 7 minute ai atmosfera frantuzeasca pe masa. De la o vreme mananc numai prostii de-astea semi-congelo-preparate. Sunt bune. Pui la cuptor/microunde 10 minute si gata haleu'! Gasesti de toate la astia aici: mici congelati, sarmale congelate, pui curry indian congelat, mancare chinezeasca congelata, chebab, shawerma,escargot, toate congelate si zambind vesele de dupa conservanti si coloranti. Ma refer la cutii. Nu cred in conspiratia internationala a E-urilor. Ca de-aia o sa mor eu, adica.
Aiurea.

Dar sa va zic ce-i cu Cyborgii. Mai fratilor, am mai vazut eu oameni care stau acasa pana in ultimul moment si in Ro, inainte sa vina la doctor, dar sa stiti ca aici am vazut unele de te lasa masca de chiuveta.
Va zic doar de una crunta, nu ma pot abtine. A venit ieri o doamna cu ulcer de gamba. Bine, frumos, la astia e destul de frecventa treaba asta (si ma intreb sincer daca nu cumva lipsa Detralexului de pe piata farma din De nu cumva are vreo legatura). Dar...Dar!

In Ro erau asa, niste ranisoare care se inchideau dupa cateva luni. Ei bine, aici vin cu halcile de carne lipsa, ca voinicul din poveste care-i dadea vulturului bucata din cvadriceps ca sa il zboare mai departe.
Asa, si va ziceam de doamna cu ulcer de gamba. Bai, viata mea, cand i-am scos bandajul am crezut ca nu vad bine: tendonul tibialului anterior si cel al lungului extensor degete erau la vedere. De tot. Cel al lungului extensor haluce oarecumva mai timid, asa. Femeia putea misca binemersi piciorul, si cand am pus-o sa dea din laba piciorului am avut asa un flash din Terminator: se vedea cum intra asa tendonul in laba piciorului si in bursa si trage de oase. Nu stiu daca va puteti inchipui, dar va asigur ca live e mai crunt decat ce v-a aparut in imaginatie.

Cum sa stai mai frate sa cada bucati din tine pana te transformi in Terminator?

Un comentariu: