miercuri, 25 ianuarie 2012

Ciudatenii

Am observat un pattern. De la o vreme chiar ma gandesc sa fac o statistica. Intr-o zi vin 3 cazuri similare la rand, apoi nu mai vad saptamani la rand niciun caz asemanator. La inceput am zis ca sunt eu carcotasa. Dar de la o vreme am zis sa pun pe hartie. Pana acum se confirma, dar recunosc ca statistic deocamdata nu e nimic semnificativ. Cand am o analiza statistica de bun simt va tin la curent.
Dar, serios, nu e bizar sa-ti vina in decurs de 2 ore trei amputati cu ulcer de gamba, si apoi sa nu mai vezi niciunul? Sau 3 fete de 16 ani cu abdomen acut de etiologie care eludeaza pe toata lumea in decurs de o ora, si apoi nu mai vezi niciuna? Sau 3 pustani faramati la basket in decurs de o ora, si apoi sa nu mai auzi cuvantul basket niciodata? Si etc etc.

Dar, nu la ciudateniile astea ma refer. Scormoneam eu netul si am dat de niste poze de la Google Steet View de m-am prapadit de ras. Vi le impartasesc.

Rapunzel de Taiwan.


Un metrosexual precoce.


Explozie de pasaret hitchcockian.


Robot homeless


Uraaaaaaaaaa!!!


Run, ren, run!!!


Nu mai poate omu' sa iasa 3 secunde sa pescuiasca o pereche de chiloti de pe sarma...


Spatiul e curb, nu?


Ei sunt aici!


"Nu l-am furat io, sa muara mama!"


Iubi, vezi ca te trage cineva in poza, zambeste!


Acum 20 de minute era o piscina, jur!


Oare sa sunam la pompieri? Neah, hai sa facem dreaq cele 1,2 miliarde de poze de azi si hai acasa...


Oare sa sunam la Politie? Lasa-l bah, ca mai avem 1,1 miliarde de poze de facut, hai mai repede, daca stergem orice prostie pozata ramanem fara poze.


Lasa bah ca nu afla nimeni, nu spun la nimeni ca te-ai facut p@w#a de beat, jur!



A lovit-o camionu de pompieri, ce vrei, sa sun la 112 sa-i dau in gat tot la ei?


Bine ca am gasit locul asta unde nu ma vede nimeni, nu mai puteam...


Am omorat o caprioara bah! Lasa ba fraere ca nu stie nimeni, doar nu suntem tampiti sa punem fix pozele astea pe Google View!

4 comentarii:

  1. Ce spui tu cu cate doi-trei de cupa, trei-patru de caro samd este legea seriilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu zic ca nu e, dar statistic...explica si mie statistic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Statistica e facuta ca sa se oftice non-statisticienii :) Iar 2-3 colo si dincolo nu-i semnificativ statistic ci doar ofticant pt doctorul roman, ala neamt fiind mai putin sensibil la paradoaxele vietii. Mai aduna exemple, fa loturi comparative si un p si dupa aia poate ne miram concludent.

    RăspundețiȘtergere
  4. Banc: ce iese daca mixezi un neamt si un irlandez? Un element dispus si motivat sa urmeze prompt si eficient ordinele, dar in realitate prea beat ca sa le puna in aplicare.

    RăspundețiȘtergere