miercuri, 23 ianuarie 2013

The snow must go on

Da, frate, a nins! O zi intreaga, ba cu fulgi cat ochiu de velociraptor, ba cu ploaie, ba cu gheata, ce sa mai, s-a pus cat sa incurce toata circulatia. Credeati ca numai autoritatile romane sunt surprinse de zapezi? Ei bine, da! Astia nu au fost surprinsi. De fapt, nu ma hotarasc daca nu au fost surprinsi si sunt extrem de zelosi sau au fost cu adevarat surprinsi si s-au panicat, ori au fost atat de extrem de surprinsi incat au innebunit. Pai sa va zic de ce: imediat cum a inceput sa dea cu zapada, au aparut pe strada utilaje de dezapezire care inceput sa danseze perinita in tromba in jurul cladirilor. Da', in tromba! Imi zaganeau geamurile. Au facut vreo 5 ture  si apoi au disparut. De tot. Ori s-au rasturnat, ori au renuntat, nu stiu ce sa zic.
Va zic sincer, nu stiu care-a fost ideea cu hora transformerilor, cert e ca a doua zi strada arata ca o artera din Ferentari mutata in Siberia si avandu-l ca primar tot pe Vanghelie.
Am inotat pana la spital, am ajuns. Liniste si pace. Pe la 2 a inceput sa toarne cu tantici avand upgrade la diverse oase. Femur stang 2.0. Glezna dreapta Weber B2.7.
"Ce-ati facut doamna? Pai mi-a zis vecinul ca e alunecus afara si am iesit sa vad." Mai sa fie! Si era, cucoana?
Apoi am extras o scobitoare de vreo 5 cm din calcaiul unei mamici ai caror copii gasisera tubuletul cu scobitori se se apucasera sa faca arici din covor. Numai ca pe ea n-au informat-o. A venit foarte nedumerita, ca o doare, a calcat in ceva, a scos o scobitoare de acolo, dar tot o mai doare. Si eu naiva chiar am crezut-o ca a scos ceva de acolo. M-am luptat vreo 10 minute pana am scos "aschia"ramasa. Era juma de scobitoare, nu exagerez. Sa-i fi vazut fata ei! Epic!

Vorbind cu unii dintre voi am realizat ca nu prea s-a prins lumea la caricatura mea de data trecuta. Asa ca dati-mi voie sa va explic. Am intrat la artroscopii cu 3 medici diferiti. Nici unul dintre ei nu-si tragea pedala de la shaver langa picior. Nu stiu daca toti ortopezii fac asa, dar am observat la cei pe care i-am vazut eu ca au tendinta sa se cracaneze in cele mai imposibile pozitii sa apese pe pedala decat sa traga pedala langa ei. Probabil din cauza ca le e frica sa nu calce accidental pe ea in cele mai proaste momente. Cum face asistentul :D.

Oricum, am mai scrijelit una pentru azi.




Un comentariu:

  1. Tzapan blog. L-am descoperit accidental ca in vreun an jumate vreau sa vin si eu pe plaiuri nemtesti sa ma joc de-a doctorul. Si fara nicio legatura cu nimic: http://www.youtube.com/watch?v=-lF-oouxH8Q

    http://www.youtube.com/watch?v=NHar3DQy8pk

    Asta daca nu le stiai. Daca le stiai, tot acolo-i, sa ramana aici imortalizate pe vecie.

    RăspundețiȘtergere