miercuri, 15 februarie 2012

Criza varstei mijlocii

Motivul numarul 5: ma frate, traiesc astia aici pana pe la 100 de ani de n-au treaba. Arata beton pe la 70-80 de ani. Nu toti, dar multi. Bine, din cauza asta populatia batrana e din ce in ce mai numeroasa, si avand in vedere ca astia au alocatie (mare) pana mult peste 18 de ani (asa am inteles, nu jur ca asa e), asta poate fi o problema.

In fine, de unde titlul:
Azi am trecut de 100/3 ani. Adica am intrat in varsta mijlocie. De-acu' tre' sa ma astept la criza (rautaciosii sunt invitati sa faca comentariile evidente).

Da, da, la multi ani si tot tacamul. Multumesc.

Nici macar n-am primit vreun cadou (din nou, astept comentariile evidente). Bine, avand in vedere ca eu cumpar aproape invariabil cadouri cand gasesc ceva ce cred ca ar face sarbatoritul sa ranjeasca pana-i cade juma' de cap pe spate (inainte cu 2 luni, dupa 2 luni de la data exacta, nu conteaza), cred ca imi merit soarta.

La urma urmelor, nu e decat o alta zi. Nu?

6 comentarii:

  1. La multi ani Elena! Desi cadourile sunt ceva obisnuit de ziua ta (si cu alte ocazii)si ca sunt placute si te pot face sa te simti iubit cred ca, in realitate nu ai nevoie de ele. Cadouri iti faci tu singura in fiecare zi prin felul in care decizi sa traiesti acesta zi/viata. Continua sa traiesti si sa te bucuri de tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!!! ...si tot tacamul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, dr. Elena Miscodan! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc tuturor de urari. Am primit si cadou, belea cadou :P Stiam eu ca merit :)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani inca o data :). cam tarziu, dar regula e regula.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani!

    imi place cum scrii...sunt rezident , aspir sa lucrez in Germania, sunt in faza in care invat limba .
    iti urez numa' bine

    Alina

    RăspundețiȘtergere